Wednesday, September 12, 2018

28 EBOOK PANDUAN BISNES ONLINE


📖 OFFER 28 KOLEKSI EBOOK PANDUAN BISNES ONLINE CUMA RM50 SAHAJA!

1 - PANDUAN SET UP BORANG ORDER

2 - PANDUAN MUDAH FTP

3 - RAHSIA MINDA WANG

4 - KUASA SQEEZE PAGE

5 - KUASA PEMASARAN EMAIL

6 - KETAHUI RAHSIA KEHEBATAN LIST EMAIL ANDA

7 - PANDUAN AFFILIATE UNTUK NEWBIE

8 - CIRI-CIRI USAHAWAN BERJAYA

9 - 50 STRATEGI PEMASARAN

10 - 10 TIPS UNTUK BERJAYA

11 - 7 LANGKAH MUDAH BUAT DUIT DI INTERNET

12 - RAHSIA EZINE

13 - RAHSIA PENGIKLANAN EFEKTIF

14 - RAHSIA WEB EFEKTIF

15 - RAHSIA BACKLINK DARI DOMAIN.EDU

16 - RAHSIA MENGUASAI AFFILIATE

17 - STRATEGI EFEKTIF MENARIK TRAFIK & TINGKATKAN JUALAN ANDA MELALUI VIDEO MARKETING

18 - RAHSIA PEMASARAN ARTIKEL

19 - RAHSIA KEGAGALAN BISNES ONLINE

20 - KUASA PEMASARAN FORUM

21 - SKRIP POWER CLOSE SALES

22 - 20 BISNES DARI RUMAH

23 - 120 STRATEGI POWER MENARIK PELANGGAN

24 - 150 SKRIP POWER CALL TO ACTION

25 - KETAHUI CARA MUDAH BUAT DUIT DI FACEBOOK TANPA FB ADS ( SIRI SATU )

26 - KETAHUI CARA MUDAH BUAT DUIT DI FACEBOOK TANPA FB ADS ( SIRI DUA )

27 - SKRIP POWER KEKALKAN PELANGGAN

28 - RAHSIA JANA INCOME 4 HINGGA 5 ANGKA WALAUPUN CUMA DROPSHIP SAHAJA

SET KOMBO 28 EBOOK PANDUAN BISNES ONLINE CUMA RM50 SAHAJA.

RM50 je.
RM50 je.
RM50 je.

ORDER SEKARANG.
KLIK BUTTON TEMPAHAN DI RUANG ATAS WEBSITE INI SEKARANG!


Friday, June 15, 2018

NAK TEMPLATE AYAT IKLAN UNTUK CARIK AGEN? KLIK SINI...

Kalau setakat cerita untung besar, baik saya jadi ejen produk orang lain!

Kita terpedaya.

Kita terpedaya dengan kata orang,

“Kau cerita saja produk kau untung besar. Nanti ramailah nak jadi ejen!”

Betul. Tapi tidak semestinya wajib.

.

Orang yang nak jadi ejen, tak semestinya mereka mahu untung besar.

Untung besar adalah bonus untuk mereka.

Jadi, apa yang mereka mahu?

Apa yang perlu kita promosikan supaya prospek kita tak teriak,

“Kalau setakat cerita untung besar, baik saya jadi ejen produk orang lain!”

.

Di bawah adalah salah satu cara yang terbaik.

Show, don’t tell.

Tunjukkan kepada ejen kita yang produk kita ‘senang jual’.

Macam mana mahu tunjuk?

Gunakan pendekatan cerita yang jelas dan mempunyai elemen emosi yang tinggi.

.

Di sini 20 Template Iklan Cari Ejen dan Pengedar boleh membantu bisnes anda.

Confirm berkesan?

Oh.. sudah tentu... tidak!

Bukan itu matlamat utama 20 template iklan ini.

.

Fokus utama saya dan team Write to Wealth, adalah membantu anda jimat masa untuk perah otak fikirkan idea iklan.

Saya nak anda guna 20 template iklan ini dengan agresif.

Sebab ia berdasarkan pengalaman kami menguruskan bajet iklan 7 angka setahun, dan eksperimen lebih 15,000 kempen iklan di 5 negara berbeza.

.

Setakat ini, semua 20 template iklan mencari ejen dan pengedar ini sangat murah.

Bila klien-klien saya tengok harga yang kami jual, mereka mengadu...

“Kalau harga 20 template iklan power yang tuan jual murah macam ini, saya yakin semua yang beli akan anggap sampah!”

.

Biarlah.

Sampah atau tidak, janji tanggungjawab kami dah selesai.

Siapa yang mahu cuba 20 template iklan ini, sila klik laman web di bawah:

https://writetowealth.onpay.my/order/form/templatecariejen/Azmin46

Atau hubungi 0174600065 sekarang untuk bantuan pembelian (whatsapp)

Saturday, June 9, 2018

ANDA TAKUT JUAL BARANG DI FB PERSONAL? IKUT CARA NI...

Saya takut hilang kawan bila jual produk guna FB Profile!

Saya pun takut hilang kawan.

Lebih-lebih lagi kalau hilang kawan kerana salah kita sendiri yang pergi membabi buta menjual produk dekat FB.

Tapi, betul ke kawan-kawan kita tak suka kita menjual?

Sebenarnya, tidak.

Mereka suka. Tapi mereka tak suka ‘cara’ kita menjual.

.

Bayangkan begini.

Kita paksa kawan kita beli produk. Contohnya,

“Siapa nak produk A. Belilah! Bagus tau!”

Apa perasaan kawan kita? Terguris hati wei.

Walaupun produk yang kita jual memang bagus. Tapi tak semestinya kita boleh selamba paksa orang beli.

.

Bayangkan pula begini.

Kita tak jual terus. Kita tarik perhatian dia dulu. Bagi dia rasa minat untuk baca post kita kat FB.

Lepas itu kita gunakan cerita yang penuh dengan emosi, tanpa perlu bagitau yang mereka patut beli atau tidak.

(Sebab cerita dalam post itu sendiri yang akan automatik buatkan orang yang baca, “Aku kena beli produk ini!”)

.

Mana satu lebih baik?

Jawapannya: Yang kedua. Sebab orang suka membeli. Tetapi kita tak suka dipaksa untuk membeli.

Jadi, kaedah kedua akan bantu mereka buat keputusan pembelian dengan sendiri.

.

Ini yang kami sediakan dalam ‘10 Template Iklan FB Profile - Siri 1’.

Template iklan ini dah diuji dan jumlah sales mencecah 7 angka setahun oleh klien-klien kami.

Sekarang, ia milik anda.

.

Buat masa ini, kami mahu jual dengan harga diskaun tak masuk akal.

(Sebenarnya nak bagi free, tapi itulah, free ini orang anggap macam sampah)

Tapi anda hanya perlu bayar serendah RM59 saja (BUAT MASA INI).

Klik website ini sekarang untuk beli online:

https://writetowealth.onpay.my/order/form/templatefbprofile/Azmin46

Wednesday, June 6, 2018

ANDA NAK TAU CARA MENJUAL YANG BERKESAN DI FB PERSONAL?

Saya nasihat ini sebagai seorang kawan. Tolong stop jual produk awak yang merepek tu kat FB boleh tak?

Tak semua orang ada bajet marketing untuk buat iklan berbayar.

Ambil contoh, kawan saya.

Dia baru je nak mula jual produk guna FB Profile. 95% daripada senarai kawan itu terdiri dari golongan:

(1) Rakan sekerja.

(2) Kawan-kawan masa zaman sekolah sampailah universiti.

.

Setiap hari dia post ayat promosi yang agak annoying.

(Saya puji usahanya. Dalam masa sama, kaedahnya itu menyinggung perasaan pengguna Facebook yang lain)

Kawan saya ini tersentap bila dia dapat whatsapp dari rakan sekerja,

“Saya nasihat ini sebagai seorang kawan. Tolong stop jual produk awak yang merepek tu kat FB boleh tak?”

.

Mana taknya, hari-hari sibuk guna ayat yang buatkan orang benci seperti:

“Belilah!”

“Promosi!”

“Tak beli, rugi!”

.

Untuk naikkan balik motivasi dia, saya bagi 1 daripada 10 template iklan FB Profile yang syarikat kami tengah jual sekarang.

Hari pertama dia guna (pukul 9.30 pagi), dapat 3 orang whatsapp.

Kalau ikutkan apa dia cakap, at least 2 orang confirm beli.

Sangkut juga sales!

.

Siapa yang mahu beli 10 template iklan ini, boleh guna cepat-cepat pakai platform percuma seperti:

(1) Facebook Profile.

(2) Facebook Group.

(3) Whatsapp Group.

.

Template iklan ini dah terbukti berkesan untuk buat duit dengan fb personal. Anda hanya perlu copy, adjust dan paste.

.

Harga akan naik tak lama lagi.

Klik sini untuk beli sekarang:

https://writetowealth.onpay.my/order/form/templatefbprofile/Azmin46

Thursday, May 31, 2018

NAK BELAJAR CARA IKLAN DI FACEBOOK?


Saya nasihat ini sebagai seorang kawan. Tolong stop jual produk awak yang merepek tu kat FB boleh tak?

Tak semua orang ada bajet marketing untuk buat iklan berbayar.

Ambil contoh, kawan saya.

Dia baru je nak mula jual produk guna FB Profile. 95% daripada senarai kawan itu terdiri dari golongan:

(1) Rakan sekerja.

(2) Kawan-kawan masa zaman sekolah sampailah universiti.

.

Setiap hari dia post ayat promosi yang agak annoying.

(Saya puji usahanya. Dalam masa sama, kaedahnya itu menyinggung perasaan pengguna Facebook yang lain)

Kawan saya ini tersentap bila dia dapat whatsapp dari rakan sekerja,

“Saya nasihat ini sebagai seorang kawan. Tolong stop jual produk awak yang merepek tu kat FB boleh tak?”

.

Mana taknya, hari-hari sibuk guna ayat yang buatkan orang benci seperti:

“Belilah!”

“Promosi!”

“Tak beli, rugi!”

.

Untuk naikkan balik motivasi dia, saya bagi 1 daripada 10 template iklan FB Profile yang syarikat kami tengah jual sekarang.

Hari pertama dia guna (pukul 9.30 pagi), dapat 3 orang whatsapp.

Kalau ikutkan apa dia cakap, at least 2 orang confirm beli.

Sangkut juga sales!

Siapa yang mahu beli 10 template iklan ini, boleh guna cepat-cepat pakai platform percuma seperti:

(1) Facebook Profile.

(2) Facebook Group.

(3) Whatsapp Group.

Template iklan ini dah terbukti berkesan. Anda hanya perlu copy, adjust dan paste.

Harga akan naik tak lama lagi.

Klik sini untuk beli sekarang:

https://writetowealth.onpay.my/order/form/templatefbprofile/Azmin46

Dah tau ..
Cara Buat Duit ..
Jom Buat Duit ..!

10 TEMPLATE POWER IKLAN FB PROFILE / FB GROUP / INSTAGRAM POST

Kalau iklan kat FB Profile pun tak ada sales, baik campak je iklan tu dalam perigi.

Benda ini biasa berlaku.

Ya. Biasa berlaku.

Kalau kita asyik sajikan post-post sampah yang buatkan followers dan kawan-kawan kita kat FB dan Insta menyampah.

Macam mana klien-klien awak boleh buat sales 5 angka (minimum) guna FB Profile, FB Group dan Insta Post?

Nak saya bagitahu apa rahsianya?

Jawapannya: Mereka ada template-template post iklan yang terbukti berkesan!

Nak tahu maklumat ‘rahsia’ yang lagi best?

Sekarang, mereka setuju untuk saya berikan 10 template iklan yang mereka sentiasa gunakan!

Klik sini untuk beli sekarang
 (sebelum harga naik)

https://writetowealth.onpay.my/order/form/templatefbprofile/Azmin46



20 TEMPLATE IKLAN PRODUK TUDUNG


"Jangan mimpi kau boleh dapat sales separuh juta kalau buat iklan jual tudung entah pape!"

Ini cerita betul. Bukan main-main.

Jual tudung, semua orang boleh jual.

Tapi nak buat iklan tudung yang buatkan customer kita sampai marah sebab kita tak whatsapp (kerana dia nak sangat beli tudung tu), bukannya mudah.

.

Walaupun tak mudah, masih ada trik psikologi dan emosi yang boleh kita gunakan.

Salah seorang yang guna 20 template iklan tudung yang kami jual ini beritahu, sales dia naik lepas pakai 3 template.

Bukan itu saja.

Dia siap bagitau:

“Dulu kalau nak fikir idea iklan saja ambil masa 5 hari. Ini tuan dah siap 20 template iklan terus!”

.

Adakah 20 template iklan ini confirm jadi?
 Oh. Sudah. Tentu. Tidak.
 Tapi ia sekurang-kurangnya dapat ringankan beban anda untuk fikir idea iklan.

Copy, adjust dan paste. Itu saja.

.

Buat masa ini, harga masih sama.

Tapi kami rancang nak naikkan harga sebab takut ramai orang guna 20 template iklan tudung ini.

Siapa nak beli, klik terus kat sini:

https://writetowealth.onpay.my/order/form/templatetudung/Azmin46