Thursday, May 31, 2018

TAK TAU BUAT IKLAN YANG PADU? NI KELAS YANG PAKSA ANDA BUAT IKLAN YANG MENARIK PELANGGAN.


"Macam sia2 je aku belajar setting FB Ads sampai level sifu atas gunung!"

Pernah rasa macam kawan saya?

Pergi kelas marketing yang menelan kos sampai berpuluh ribu (yuran kebijaksanaan katanya), tapi bila balik nak buat 1 iklan sehari pun masih ternganga?

Pernah rasa macam di atas?

.

Kawan saya ini, nak buat sales RM500 ribu setahun pun terkapai-kapai.

Sampai dia mengadu,

“Macam sia2 je aku belajar setting FB Ads sampai level sifu atas gunung!”

.

Untuk isu seperti ini, jalan terbaik adalah berhenti dulu belajar FB Ads.

Kalau kita dah pernah pergi kelas yang mahal-mahal, maka sebenarnya dah lebih dari cukup.

FB Ads ini, pusing-pusing nanti sama saja. Nama advance itu biasanya hanya sekadar untuk jual program.

.

Bagi perhatian dulu terhadap asas yang paling penting adalah kempen marketing dan iklan iaitu:

1 - Psikologi (Apa yang buatkan prospek kita pilih produk kita berbanding pesaing lain).

2 - Emosi (Macam mana nak pastikan iklan kita 100% mempunyai nilai emosi yang sangat tinggi).

3 - Cerita (Struktur menulis iklan dalam bentuk cerita yang santai, dalam masa yang sama memberi pulangan yang sangat wow).

.

Setakat ini, kami dah eksperimen lebih 15,000+ iklan untuk menjual 19 produk di 5 negara berbeza.

Sekarang baru kami bersedia untuk kongsikan kepada para peserta yang datang Kelas Ads Marathon.

Kelas ini, bukan kelas magik tau.

Kita cuma paksa semua peserta siapkan minimum 4 iklan lepas habis kelas.

.

Supaya anda boleh nampak jelas macam mana nak buat kempen iklan berkesan berkali-kali secara konsisten.

.

Kalau nak daftar, klik sini:

http://writetowealth.my/adsmarathon/Azmin46

No comments:

Post a Comment