Friday, June 15, 2018

NAK TEMPLATE AYAT IKLAN UNTUK CARIK AGEN? KLIK SINI...

Kalau setakat cerita untung besar, baik saya jadi ejen produk orang lain!

Kita terpedaya.

Kita terpedaya dengan kata orang,

“Kau cerita saja produk kau untung besar. Nanti ramailah nak jadi ejen!”

Betul. Tapi tidak semestinya wajib.

.

Orang yang nak jadi ejen, tak semestinya mereka mahu untung besar.

Untung besar adalah bonus untuk mereka.

Jadi, apa yang mereka mahu?

Apa yang perlu kita promosikan supaya prospek kita tak teriak,

“Kalau setakat cerita untung besar, baik saya jadi ejen produk orang lain!”

.

Di bawah adalah salah satu cara yang terbaik.

Show, don’t tell.

Tunjukkan kepada ejen kita yang produk kita ‘senang jual’.

Macam mana mahu tunjuk?

Gunakan pendekatan cerita yang jelas dan mempunyai elemen emosi yang tinggi.

.

Di sini 20 Template Iklan Cari Ejen dan Pengedar boleh membantu bisnes anda.

Confirm berkesan?

Oh.. sudah tentu... tidak!

Bukan itu matlamat utama 20 template iklan ini.

.

Fokus utama saya dan team Write to Wealth, adalah membantu anda jimat masa untuk perah otak fikirkan idea iklan.

Saya nak anda guna 20 template iklan ini dengan agresif.

Sebab ia berdasarkan pengalaman kami menguruskan bajet iklan 7 angka setahun, dan eksperimen lebih 15,000 kempen iklan di 5 negara berbeza.

.

Setakat ini, semua 20 template iklan mencari ejen dan pengedar ini sangat murah.

Bila klien-klien saya tengok harga yang kami jual, mereka mengadu...

“Kalau harga 20 template iklan power yang tuan jual murah macam ini, saya yakin semua yang beli akan anggap sampah!”

.

Biarlah.

Sampah atau tidak, janji tanggungjawab kami dah selesai.

Siapa yang mahu cuba 20 template iklan ini, sila klik laman web di bawah:

https://writetowealth.onpay.my/order/form/templatecariejen/Azmin46

Atau hubungi 0174600065 sekarang untuk bantuan pembelian (whatsapp)

Saturday, June 9, 2018

ANDA TAKUT JUAL BARANG DI FB PERSONAL? IKUT CARA NI...

Saya takut hilang kawan bila jual produk guna FB Profile!

Saya pun takut hilang kawan.

Lebih-lebih lagi kalau hilang kawan kerana salah kita sendiri yang pergi membabi buta menjual produk dekat FB.

Tapi, betul ke kawan-kawan kita tak suka kita menjual?

Sebenarnya, tidak.

Mereka suka. Tapi mereka tak suka ‘cara’ kita menjual.

.

Bayangkan begini.

Kita paksa kawan kita beli produk. Contohnya,

“Siapa nak produk A. Belilah! Bagus tau!”

Apa perasaan kawan kita? Terguris hati wei.

Walaupun produk yang kita jual memang bagus. Tapi tak semestinya kita boleh selamba paksa orang beli.

.

Bayangkan pula begini.

Kita tak jual terus. Kita tarik perhatian dia dulu. Bagi dia rasa minat untuk baca post kita kat FB.

Lepas itu kita gunakan cerita yang penuh dengan emosi, tanpa perlu bagitau yang mereka patut beli atau tidak.

(Sebab cerita dalam post itu sendiri yang akan automatik buatkan orang yang baca, “Aku kena beli produk ini!”)

.

Mana satu lebih baik?

Jawapannya: Yang kedua. Sebab orang suka membeli. Tetapi kita tak suka dipaksa untuk membeli.

Jadi, kaedah kedua akan bantu mereka buat keputusan pembelian dengan sendiri.

.

Ini yang kami sediakan dalam ‘10 Template Iklan FB Profile - Siri 1’.

Template iklan ini dah diuji dan jumlah sales mencecah 7 angka setahun oleh klien-klien kami.

Sekarang, ia milik anda.

.

Buat masa ini, kami mahu jual dengan harga diskaun tak masuk akal.

(Sebenarnya nak bagi free, tapi itulah, free ini orang anggap macam sampah)

Tapi anda hanya perlu bayar serendah RM59 saja (BUAT MASA INI).

Klik website ini sekarang untuk beli online:

https://writetowealth.onpay.my/order/form/templatefbprofile/Azmin46

Wednesday, June 6, 2018

ANDA NAK TAU CARA MENJUAL YANG BERKESAN DI FB PERSONAL?

Saya nasihat ini sebagai seorang kawan. Tolong stop jual produk awak yang merepek tu kat FB boleh tak?

Tak semua orang ada bajet marketing untuk buat iklan berbayar.

Ambil contoh, kawan saya.

Dia baru je nak mula jual produk guna FB Profile. 95% daripada senarai kawan itu terdiri dari golongan:

(1) Rakan sekerja.

(2) Kawan-kawan masa zaman sekolah sampailah universiti.

.

Setiap hari dia post ayat promosi yang agak annoying.

(Saya puji usahanya. Dalam masa sama, kaedahnya itu menyinggung perasaan pengguna Facebook yang lain)

Kawan saya ini tersentap bila dia dapat whatsapp dari rakan sekerja,

“Saya nasihat ini sebagai seorang kawan. Tolong stop jual produk awak yang merepek tu kat FB boleh tak?”

.

Mana taknya, hari-hari sibuk guna ayat yang buatkan orang benci seperti:

“Belilah!”

“Promosi!”

“Tak beli, rugi!”

.

Untuk naikkan balik motivasi dia, saya bagi 1 daripada 10 template iklan FB Profile yang syarikat kami tengah jual sekarang.

Hari pertama dia guna (pukul 9.30 pagi), dapat 3 orang whatsapp.

Kalau ikutkan apa dia cakap, at least 2 orang confirm beli.

Sangkut juga sales!

.

Siapa yang mahu beli 10 template iklan ini, boleh guna cepat-cepat pakai platform percuma seperti:

(1) Facebook Profile.

(2) Facebook Group.

(3) Whatsapp Group.

.

Template iklan ini dah terbukti berkesan untuk buat duit dengan fb personal. Anda hanya perlu copy, adjust dan paste.

.

Harga akan naik tak lama lagi.

Klik sini untuk beli sekarang:

https://writetowealth.onpay.my/order/form/templatefbprofile/Azmin46