Saturday, June 9, 2018

ANDA TAKUT JUAL BARANG DI FB PERSONAL? IKUT CARA NI...

Saya takut hilang kawan bila jual produk guna FB Profile!

Saya pun takut hilang kawan.

Lebih-lebih lagi kalau hilang kawan kerana salah kita sendiri yang pergi membabi buta menjual produk dekat FB.

Tapi, betul ke kawan-kawan kita tak suka kita menjual?

Sebenarnya, tidak.

Mereka suka. Tapi mereka tak suka ‘cara’ kita menjual.

.

Bayangkan begini.

Kita paksa kawan kita beli produk. Contohnya,

“Siapa nak produk A. Belilah! Bagus tau!”

Apa perasaan kawan kita? Terguris hati wei.

Walaupun produk yang kita jual memang bagus. Tapi tak semestinya kita boleh selamba paksa orang beli.

.

Bayangkan pula begini.

Kita tak jual terus. Kita tarik perhatian dia dulu. Bagi dia rasa minat untuk baca post kita kat FB.

Lepas itu kita gunakan cerita yang penuh dengan emosi, tanpa perlu bagitau yang mereka patut beli atau tidak.

(Sebab cerita dalam post itu sendiri yang akan automatik buatkan orang yang baca, “Aku kena beli produk ini!”)

.

Mana satu lebih baik?

Jawapannya: Yang kedua. Sebab orang suka membeli. Tetapi kita tak suka dipaksa untuk membeli.

Jadi, kaedah kedua akan bantu mereka buat keputusan pembelian dengan sendiri.

.

Ini yang kami sediakan dalam ‘10 Template Iklan FB Profile - Siri 1’.

Template iklan ini dah diuji dan jumlah sales mencecah 7 angka setahun oleh klien-klien kami.

Sekarang, ia milik anda.

.

Buat masa ini, kami mahu jual dengan harga diskaun tak masuk akal.

(Sebenarnya nak bagi free, tapi itulah, free ini orang anggap macam sampah)

Tapi anda hanya perlu bayar serendah RM59 saja (BUAT MASA INI).

Klik website ini sekarang untuk beli online:

https://writetowealth.onpay.my/order/form/templatefbprofile/Azmin46

No comments:

Post a Comment