Monday, June 18, 2018

PELUANG BISNES TANPA KEDAI UNTUK LELAKI SAHAJA. KLIK SINI.


Assalamualaikum geng lelaki☺

Nak belajar jual tanpa perlu bukak sebarang kedai, tanpa perlu sewa kedai, tanpa perlu run FB ADS pun?

Mau, tapi takde pengalaman?

Takpe, asalkan anda ada kemahuan dan ada modal RM250 untuk start bisnes ni.

Modal RM250 ni anda dapat barang untuk dijual, anda dapat ilmu untuk menjual barang ni.

Untung anda 1 item yang terjual RM50 ye. RM50. Jual 2 item sehari dah dapat untung bersih RM3000 sebulan. Kan?

Wassap saya direct ye.
http://www.wasap.my/60174600065/bizRM250

Saya open peluang ni untuk 6 orang lelaki sahaja untuk sesi kali ni.

Taknak reramai, nanti saya tak mampu kocing anda karang.

Saya ajar personal sampai boleh menjual nanti. Inshaa Allah.

Ingat, saya open peluang ni kat LELAKI je tau😉


No comments:

Post a Comment